Zomerexpositie in Galerie de Beuken 

U ontmoet en ziet werk van beeldend kunstenaars 

En Eg met onder andere bewerkt fotowerk, 
Yvonne de Vries met haar schilderijen en
Gabrielle Nunez Larraz met haar beelden.
 

De feestelijke vernissage is vrijdag 9 juni a.s. van 17 tot 19.00 uur  

 
Open galerie zaterdag 10 juni a.s. van 12.00 tot 17.00 uur
De expositie loopt tot 23 juli 2023.
 
Open galerie elke vrijdagmiddag van 12- 17.00 uur en wanneer u maar wilt op afspraak.
 
U vindt galerie de Beuken op de Oude Naarderweg 14 in Laren.

[email protected]

Gabrielle Nunez Larraz
Yvonne de Vries
En Eg

Yvonne de Vries

instagram
website

Yvonne de Vries schildert en tekent, stillevens, landschappen en abstracten vanuit haar eigen atelier in Bussum. De natuur blijft een grote onuitputtelijke inspiratiebron. Haar vrije werk ontwikkelt vanuit een visuele werkelijkheid en ontwikkeld zich naar soms behoorlijk abstract werk. Het werk van Yvonne kenmerkt zich door een terugkerende losse en speelse schilderstijl.

Regelmatig exposeert Yvonne, vaak solo en soms ook samen met andere kunstenaars.  Telkens werkt ze aan de hand van een thema verschillende series uit. 

 

In oktober 2022 is Yvonne de Vries is lid geworden van kunstenaarsvereniging Laren Blaricum.
Deze meer dan 50 leden tellende vereniging bestaat al ruim 100 jaar. Kunstenaars met verschillende disciplines delen hier hun passie voor het vak met als doel exposeren en ervaring met elkaar delen. Elke twee jaar exposeren de leden in het Singer Museum in Laren.

En Eg (Hilversum, 1966)  is in 2018 van start gegaan als artistiek ondernemer. Ze fotografeert, schildert en maakt assemblages. Daarnaast geeft zij les in creatieve smartphone fotografie en duikt zij geregeld met cursisten het bos in om wabisabi foto’s te maken. En uit haar persoonlijke gevoelens in het maken van ‘beelden’. Deze zijn afwisselend licht en donker van aard maar hoop ligt altijd aan de basis van haar werk.

Thema ‘Love Simply Loves’:

Van veel van de takjes en bladeren die ik tijdens mijn dagelijkse wandelingen vind, heb ik geen naam. Ooit wist ik er veel maar nu zijn ze verborgen, opgeborgen in een specifiek laatje in mijn hoofd, sinds een beroerte in de hersenstam.

Bestaat ‘de la’ nog? Ik heb deze vraag laten rusten. Door de boslucht in te ademen en een briesje op mijn wangen te voelen, realiseer ik me dat ik leef. Niets doet er hier in het bos meer toe maar alles heeft een andere betekenis.

Dankbaar strijkt mijn vinger over een stuk schors, het kalmeert me.

Gabrielle Nunez Larraz


website