"Reflections"

Stilstaan bij je handelingen
Nadenken en bezinnen
Weerkaatsen van licht
 
Met plezier en trots nodigt Galerie de Beuken jullie uit voor de vernissage van haar nieuwe en verrassende expositie met schilderijen, aquarellen, tekeningen en collages 
van de kunstenaars Sharma Peterson, Thea Jentjens en Pepijn van den Wall Bake.
 
De vernissage van deze kunstexpositie is op 24 en 25 september 2021 van 12 tot 18.00 uur in
Galerie de Beuken, Oude Naarderweg 14, 1251 BK Laren. 
 
De expositie loopt daarna tot en met 7 november 2021, ook dan kunnen jullie je bezoek reserveren.
 
Ik verheug me op jullie komst
 
RSVP naar Corien van den Wall Bake: tel. 0622795069,
of mail naar [email protected]

Vanwege RIVM richtlijnen kunt u een tijdslot van 45 minuten op elk heel uur reserveren.

 

 

Sharma Peterson ( Amsterdam): vanaf 1996 werkt Sharma als professioneel kunstenaar , zij maakte tot nu toe meer dan 130 kunstwerken in opdracht, waaronder voor het Joods Historisch Museum in Amsterdam. Zij maakte voor het museum meer dan 60 kunstwerken in samenwerking met de kunstenaar Ram Katzir. Deze kunstwerken zijn opgenomen in de permanente collectie.

Sharma heeft in april 2019 haar voltijd kunstopleiding aan de Wackers Academie in Amsterdam succesvol afgesloten. Zij heeft gedurende een jaar intensief gewerkt met de bekende Nederlandse kunstenaar Sam Drukker.

In het werk van Sharma spelen textuur, kleur en vorm een grote rol.

Thea Jentjens ( Amsterdam) : voordat Thea Jentjens afstudeerde aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en beeldend kunstenaar werd, heeft ze biologie gestudeerd en als wetenschappelijk onderzoeker gewerkt. Deze achtergrond manifesteerde zich in haar schilderijen, waarin ze een wereld afbeeldde zoals die zich voordoet onder de microscoop. Niet wat er gezien wordt maar hoe het gezien wordt, in de zin van diepte en de suggestie van een oneindige gelaagdheid.

Tijdens een residentie in Finland kreeg ze oog voor de schilderachtigheid van de dagelijkse dingen en in het bijzonder het gaatjespatroon in Finse schoonmaakdoekjes. Sindsdien bewerkt ze deze doekjes met verf, borduurt erop en maakt fotocollages, vooral op klein (polaroid) formaat. 

Het werk van Pepijn van den Wall Bake ( Amsterdam) is figuratief . Hij studeerde af aan de Wackers kunstacademie in juni 2021. Pepijn werkt “en plein air” en werkt daarna zijn kunstwerken uit in zijn atelier in olieverf, pastelkrijt, inkt en potlood. Hij gebruikt intense kleurvelden voor de creatie van structuur en perspectief.